De omgeving

Vaar rond in de prachtige stad Haarlem! In deze 50 minuten durende rondvaart zie je vele van Haarlems bezienswaardigheden terwijl je door de grachten vaart. Geniet op deze manier van de prachtige historische stad Haarlem!

Geniet van Haarlem op z’n best door je te laten leiden door een ervaren prive gids. De wandeling zal ongeveer 2 uur duren en de gids zal je langs de meest prachtige en historische locaties in Haarlem leiden. Neem de tijd om alles rustig in je op te nemen en alles op je eigen tempo te ontdekken.

Er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kun jij de moord oplossen? Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Een dagje in Haarlem, mooi weer en zin om iets te ondernemen? Dan is deze fietstocht door Haarlem zeker de moeite waard! Deze begeleide fietstocht brengt je door vele prachtige verborgen straatjes in Haarlem. Let wel op, deze fietstocht vind alleen plaats in het weekend en in het hoogseizoen. 

Langer genieten van alles wat Haarlem je te bieden heeft? Geniet dat in het Ibis Hotel. Ze zitten op zo’n 2 km afstand van de binnenstad. Yeller Taxi Haarlem brengt je ook naar dit hotel veilig en comfortabel.

Medische hulp nodig? Dan brengt Yeller Taxi Haarlem je veilig en Comfortabel naar het Spaarne Gasthuis. Als topklinisch opleidingsziekenhuis werken ze hard aan goede zorg en behandelingen.